Eric de Clercq Zubli

Eric de Clercq Zubli heeft meer dan 25 jaar ervaring in de commerciële vastgoedmarkt. Van 2006 tot 2013 was hij de CEO van de Nederlandse business van de internationale vastgoedadviseur JLL (Jones Lang LaSalle). Daarnaast was hij sinds de oprichting in 2004 lid van de Raad van Toezicht van de Stichting RealNext.

Eric heeft grote ervaring met het succesvol managen en leiden van een professionele adviesorganisatie gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Als vastgoedprofessional is hij werkzaam geweest bij de meest belangrijke business units van JLL: het verhuren van vastgoed (Agency), het adviseren van gebruikers (Tenant Representation) en het adviseren van investeerders (Capital Markets).

Eric verleende de afgelopen 15 jaar talloze strategische en tactische investerings- en transactieadviezen aan de belangrijkste professionele vastgoedinvesteerders in de Nederlandse markt, waaronder de Rijksoverheid. In zijn carrière is hij direct betrokken geweest bij meer dan € 5 miljard aan transacties.

Eric bezit een Bachelor Bouwkunde (Ing) en een Master Bedrijfskunde en Vastgoedkunde. Daarnaast is hij een professional Member van de RICS.