RECIM is een in Nederland gevestigde vastgoedadviseur. Wij bieden een verscheidenheid aan advies- en transactiediensten aan. Dit doen wij voor nationale en internationale vastgoedinvesteerders en gebruikers die zich allen richten op de commerciële vastgoedmarkt in Nederland. En daarbij combineren wij marktkennis, creativiteit en commerciële slagkracht met de hoogste waarden van professionaliteit en ethiek.

Wij zijn een boutique practice gespecialiseerd in het adviseren bij strategische vastgoedvraagstukken, het adviseren bij de keuze van de juiste vastgoedinvesteringsbeslissingen en het vinden van de optimale huisvesting voor vastgoedgebruikers. Wij werken daarbij op een pragmatische en creatieve wijze aan out of the box oplossingen.

En daarbij richten wij ons op alle sectoren in de vastgoedmarkt: kantoren, retail, bedrijfsruimte, logistiek en woningen.

RICS - logo- paars

RECIM is officieel geregistreerd onder de RICS Regulation en mag hiermee de aanduiding ‘regulated by RICS’ voeren. De titel ‘regulated by RICS’ is sinds november 2010 geïntroduceerd in Europa en vertegenwoordigt de hoogste integriteitstandaarden van bedrijfsvoering in de vastgoedbranche.

RICS is een internationale belangenorganisatie voor Chartered Surveyors. Deze Chartered Surveyors zijn professionals die binnen de verschillende vakgebieden van het vastgoed werkzaam zijn. De kracht van de Vereniging is de internationale erkenning van de titel MRICS en FRICS en staat borg voor integriteit en professionaliteit.
Door zich te verbinden aan RICS en de daarbij behorende ‘Rules of Conduct’ voldoen wij aan het hoogste vakinhoudelijke niveau gekoppeld aan heldere normen en waarden op het gebied van ethische bedrijfsvoering.